Om Mig

pres-img

I Smålands norra utkant, i Vimmerby, växte jag upp. Hösten 2008 började jag första skoldagen på Gymnasiet. Tekniska programmet med inriktning Data. Det var här jag mötte programmering för första gången (egentligen inte, jag snodde min brors kurslitteratur som läste samma kurs 4 år tidigare och testat lite smått). Det var en grundkurs i c++.

Hösten 2011 flyttade jag till Karlskrona för att studera Spelprogrammering vid BTH, men jag märkte att all programmeringskunskap jag lärde mig använde jag till att programmera till webben. Av den anledningen byttes spelutbildningen mot webbprogrammering inför år 2.

Efter 2 år på högskolan hade studentpolitiken blivit intressant och jag tog studieuppehåll läsåret 13/14 för att jobba heltid som Studentkårsordförande för Blekinge studentkår.

Efter att ha åkt hem till Vimmerby under ett läsår med distansstudier, med bland annat webbprogrammering och androidprogrammering, hamnade jag tillslut på Linnéuniversitet i Kalmar. Där pluggades det hårt i 1.5år tills ett jobberbjudande dök upp.

Jobbar sedan Februari 2017 som Front End Developer på Outpost24 i Karlskrona.


Vad har jag lärt mig? Kurser

Vad har jag skapat? Projekt